A mai vasárnap az Úr Testének és Vérének ünnepe, Úrnapja van. Az Oltáriszentséget ünnepeljük, az Úr Jézus Krisztust, aki ezáltal van velünk minden nap a világ végéig. A szentségekben az Úr cselekszik a Szentlélek által, de az Oltáriszentség maga Jézus Krisztus.

tolna-úrnap6aA mai vasárnap a ½ 9-es szentmisében tanévzáró Te Deumot imádkozunk, a 10 órai szentmise keretében gyermekeink elsőáldozása és Úrnapi körmenet lesz. 12 órakor pedig Damján atya mutatja be ezüstmiséjét templomunkban. A szentmise végén ezüstmisés áldásban részesülhetünk.

 

Szerdán Gonzaga Szent Alajos emléknapja lesz. Pénteken Jézus Szentséges Szívének főünnepe lesz, templomunkban reggel 7 és délelőtt 11 órakor lesz szentmise. Szombaton pedig Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz.

 

Megjelent a Püspöki Kar körlevele, amely a hirdető táblán olvasható a 2020-ban elkövetkező Eucharisztikus Kongresszus hivatalos meghirdetését tartalmazza.

 Valamennyi diáknak, tanárnak, szülőnek és nagyszülőnek nagyon jó nyári vakációt, sok-sok pihenést és szép időjárást kívánunk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search