A Szentháromság az Isteni Személyek tökéletes szeretet közössége. Kérjük a Szentháromságot ezen a mai szép ünnepen, hogy segítsék a családokat és minden emberi közösséget, hogy tökéletesedjék a szeretetben!

Hétfőn Prágai Szent Ágnes klarissza nővér, kedden Szent Efrém diakónus, csütörtökön pedig Szent Barnabás apostol emléknapja lesz.

Szombaton, június 13-án, Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító ünnepe lesz. Ebben az évben ünnepeljük meghívásának 800-dik évfordulóját. Tiszteletére reggel 8 órakor lesz szentmise.

Jövő vasárnap Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe, Úrnapja lesz. Az Úrnapi körmenet a ½ 9-es szentmise után lesz.

Június hónapban minden pénteken este 6 órakor Jézus Szíve litániát imádkozunk Szentségimádással, szombaton pedig este ½ 7-kor Rózsafüzér imádság lesz.

 

Befejeződött a templomtorony keresztjének teljes felújítása. Az anyagköltségekkel együtt a felújítás munkálatainak teljes költsége 720 000.- Ft volt. Kérjük a testvérek támogatását, ki-ki lehetőségeihez mérten segítsen! Eddig a testvérek 170 000.- Ft-ot adományoztak. Köszönjük!