A Szentháromság az Isteni Személyek tökéletes szeretet közössége. Kérjük a Szentháromságot ezen a mai szép ünnepen, hogy segítsék a családokat és minden emberi közösséget, hogy tökéletesedjék a szeretetben!

Hétfőn Prágai Szent Ágnes klarissza nővér, kedden Szent Efrém diakónus, csütörtökön pedig Szent Barnabás apostol emléknapja lesz.

Szombaton, június 13-án, Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító ünnepe lesz. Ebben az évben ünnepeljük meghívásának 800-dik évfordulóját. Tiszteletére reggel 8 órakor lesz szentmise.

Jövő vasárnap Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe, Úrnapja lesz. Az Úrnapi körmenet a ½ 9-es szentmise után lesz.

Június hónapban minden pénteken este 6 órakor Jézus Szíve litániát imádkozunk Szentségimádással, szombaton pedig este ½ 7-kor Rózsafüzér imádság lesz.

 

Befejeződött a templomtorony keresztjének teljes felújítása. Az anyagköltségekkel együtt a felújítás munkálatainak teljes költsége 720 000.- Ft volt. Kérjük a testvérek támogatását, ki-ki lehetőségeihez mérten segítsen! Eddig a testvérek 170 000.- Ft-ot adományoztak. Köszönjük!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search