2017. április 23.

 Kedves Testvérek a mai vasárnap az Isteni Irgalmasság Vasárnapja. Ferenc Pápa, Szent II. János Pál pápa és Szent Fausztina nővér nyomdokain haladva folyamatosan figyelmeztet bennünket az irgalmasság testi és lelki cselekedeteire. Vegyük ezeket komolyan az esztendő minden napján!

Adalbert2kicsiHétfőn Szent Adalber püspök, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye védőszentjének főünnepe lesz. Imádkozzunk egyházmegyénk papjaiért és híveiért!

Kedden Szent Márk evangelista, szombaton pedig Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társ-védőszentjének ünnepe lesz.

Minden kedves testvérünknek köszönjük, hogy nagyon sokan, és lélekemelően ünnepelhettük meg Rózsadombi templomunkban a Húsvéti Szent Három Napot. Külön köszönet azoknak, akik az előkészítésben, a szent liturgiában, a körmenet szolgálatában részt vettek. Nagyon szépen köszönjük a sok húsvéti ajándékot (sonka, saláta, rétes, eper, finom borok) amelyekkel a kedves testvérek kolostorunkat megajándékozták. Isten tartsa meg jó szokásukat!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search