Krisztus a Mindenség Királya

A mai vasárnap Krisztus Király vasárnapja, a 2019-es egyházi év utolsó vasárnapja. Köszönjük meg szerető Istenünk sok-sok ajándékát!

Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva közöljük a kedves testvérekkel, hogy Dr. Csomó Lászlóné, Erzsike és Kiss Ágostonné, Julika sok év után átadták a Karitász csoport vezetését a Méhes házaspárnak, Lászlónak és Máriának. Köszönjük Erzsikének és Julikának a rászorulók iránti áldozatos szeretetét, és áldást kérünk a Méhes házaspár szolgálatára.

Hétfőn Alexandriai Szent Katalin, csütörtökön Marchiai Szent Jakab áldozópap emléknapja lesz, szombaton pedig Szent András apostol ünnepe lesz.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy templomunkban Adventben a rorate szentmisék hétfőtől péntekig reggel ½ 7 órakor kezdődnek, ezeken a napokon esti szentmise nincs. A szombati és vasárnapi miserend változatlan. Decemberben minden szombaton este 5 órától 6 óráig lesz a Szentségimádás templomunkban.

December 15-ig az idén is gyűjtünk adományokat a határon túli magyar gyermekeknek, mégpedig tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, jó állapotú játékokat és mesekönyveket.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search