A mai vasárnappal kezdődik az Ökumenikus Imahét. Imádkozzunk azért, hogy a sok keresztény felekezet egyre jobban szolgálja az Úr Jézus Krisztust azáltal, hogy tanúságot tesz az ő jóságáról, irgalmáról és szeretetéről az emberiség nagy családjában!

Hétfőn Árpádházi Szent Margit ünnepe lesz. A mai vasárnap 11 órakor a Margit szigeten Erdő Péter bíboros úr, szentmisét mutat be Árpádházi Szent Margit tiszteletére.

Szerdán Boldog Özsébre, a Pálos rend alapítójára emlékezünk, csütörtökön Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja lesz, pénteken pedig Boldog Batthyány-Strattmann László emléknapja lesz.

Januárban és februárban minden szombaton reggel 8 órakor a COVID-os megbetegedésben szenvedő embertársaink gyógyulásáért imádkozunk, illetve azokért, akik a világjárvány következtében meghaltak. Jó lenne, ha minél többen szolidárisak lennénk a betegekkel és az elhunytak családjával!

Januárban minden szombaton délután 5 órakor Szentségimádást tartunk készülve az Eucharisztikus kongresszusra és remélve, hogy nem marad el.

Minden nap várjuk, hogy a 2021-es év falinaptára megérkezzék a nyomdából, és a kedves testvéreknek ajándékozhassuk.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search