A mai vasárnap Missziós vasárnap, ezért a kedves testvérek persely adományait a missziók támogatására gyűjtöttük. Köszönjük szépen!

Pénteken, október 23-án, Kapisztrán Szent János, ferences áldozópap ünnepe lesz. Ő templomunk védőszentje, számunkra tehát ez a nap a templombúcsú ünnepe. Az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik, a főcelebráns Kálmán Peregrin ferences egyháztörténész, a pasaréti templom plébánosa. A szentmise után szolid, vírusmentes agapéra várjuk a kedves testvéreket. Kérjük nőtestvéreinket, hogy egy tálca süteménnyel segítsék az ünnep örömét!

Az idén ünnepeljük Szent II. János Pál pápa születésének 100. évfordulóját. Október 16-án a megválasztására emlékeztünk, október 22-én pedig az ő liturgikus ünnepe lesz. A Lengyel Nagykövetség megbízásából, és Erdő Péter bíboros úr kérésére egy kis könyvecskét ajándékozunk a szentmisék után Szent II. János Pál pápáról a kedves testvéreknek.

Október a Rózsafüzér hónapja, templomunkban minden este ½ 6-kor közösen imádkozzuk a rózsafüzért, és mindenkit nagyon várunk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search