A mai vasárnap Gaudete, az örvendezés vasárnapja, ezt jelzi a rózsaszín gyertya. Végezzük el adventi szentgyónásunkat, bocsássunk meg szívből mindenkinek, tegyük a jót, amíg időnk van, hogy az örömünket semmi sem akadályozza!

Kedden Szent Lucia szűz és vértanú, szerdán Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító, csütörtökön pedig Boldog Brenner János áldozópap és vértanú emléknapja lesz.

A jövő vasárnap a ½ 9-es szentmise keretében áldjuk meg az otthoni gyermek Jézus szobrocskákat és a családi Betlehemeket, amelyek mellett majd együtt imádkoznak a kedves testvérek a Szent Estén.

A jövő vasárnap nem lesz perselyezés, amit a perselybe dobnának a kedves testvérek, abból ajándékozzák meg a környezetükben élő szegényeket, magányosokat és a rászorulókat!

Pénteken, december 16-án este 6 órakor Őri Gergely orgonaestje lesz templomunkban, december 20-án, kedden este 6 órakor Kerényi Eszter fuvolaművész és Németh Zoltán zongoraművész adnak jótékonysági hangversenyt „Karácsonyi fuvallatok” címmel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search