A mai vasárnap Advent I. vasárnapja, az Adventi Szent Idő kezdete. Várakozásunkat a böjt, az imádság, a bűnbánat és a jótékonykodó szeretet szentelje meg!

Templomunkban Adventben a rorate szentmisék hétfőtől péntekig reggel ½ 7 órakor kezdődnek, ezeken a napokon esti szentmise nincs. A szombati és vasárnapi miserend változatlan

Hétfőn Xavéri Szent Ferenc emléknapja, csütörtökön Szent Miklós püspök, pénteken Szent Ambrus püspök emléknapja lesz. Szombaton a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának főünnepe lesz. Templomunkban az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik.

Már csak 635 000.- Ft hiányzik az orgona felújítás költségeihez. Mindenkinek köszönjük eddigi nagylelkű támogatását és kérjük, hogy anyagi helyzetükhöz mérten támogassák továbbra is a teljesen megújult orgonánkat!

A jövő vasárnapig, Advent II. vasárnapjáig ajándékozhatunk a határon túli nehéz sorsú magyar gyermekeknek tartós élelmiszert és tartós édességet, jó állapotban lévő játékokat és gyermeknek szóló könyveket, valamint tisztálkodási eszközöket.

Vigyenek a testvérek Ferences zsebnaptárt, a padok végénél található!

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search